logotype_outlines
Billingham & Flygare på UPP

LANDSKAPSARKITEKT

Vi söker landskapsarkitekt till studion där vi sitter i Huskvarna! Vi arbetar gränsöverskridande och i nätverksbaserade samarbeten med andra tekniska och kreativa discipliner. Våra uppdrag är roliga, varierande och innefattar planeringsuppdrag, medborgardialog, gestaltningsuppdrag och projektering. Vi jobbar både med offentliga och privata miljöer för kommuner, bostadsbolag, utvecklingsbolag och bostadsrättsföreningar. På grund av utökad efterfrågan på våra tjänster så behöver vi öka vår kapacitet. Därför söker vi nu en landskapsarkitekt till studion i Huskvarna där vi sitter tillsammans med andra kreatörer inom ljusdesign, film, fotografi, möbeldesign och inredning på UPP. 
 
Vi ser helst att den sökande redan har några års erfarenhet inom planerings-, gestaltnings- och projekteringsuppdrag, har ett öga för detaljer och gillar att jobba gränsöverskridande med andra discipliner. Färdighet inom Autocad är ett måste och bra kunskap inom Adobe CS och 3D-program är önskvärt.

Tjänstens omfattning är 100% men kan diskuteras, tillträde efter överenskommelse.
 
Hör gärna av dig om du vill höra mer om tjänsten. Det går bra att ringa eller maila Tom eller skicka ditt CV och ansökningsbrev direkt till tom@billinghamflygare.se
 
Vi hanterar ansökningar omgående, så avvakta inte med att ansöka.