logotype_outlines

Social sustainability in Huskvarna

Photo: Upper left photo shows the space before the rebuild. Other photos show the finished product.


Stage one of the landscape regeneration for “Spelmannen”, a residential area in Huskvarna has now been completed. Stage one involved the design and build of a central exterior space for the residents of the surrounding apartment blocks comprising a total of 98 apartments. The design has a strong circular form that creates an inviting and inclusive space for the residents.

To promote social activity and sustainable living we have designed raised planting beds which next year will be used for growing vegetables, flowers and herbs. New berry bushes and fruit trees has also been included in the scheme. We have introduced a variation of new seating areas, BBQ facilities and included a play area for children of different ages. Materials such as granite and Organowood have been chosen both for their aesthetic appeal and environmental credentials. 

Senaste inläggen

Nyhetsarkiv

Länkar

Etikettmoln

-