logotype_outlines

Regeneration of a courtyard garden

Photo: Upper left photo shows the space before the rebuild. Other photos show the finished product.

We’re really pleased to see the finished result of our redesign of the courtyard garden at Kalmar 5678 in Jönköping. The garden had become overgrown and in poor shape and was in need of regeneration in order for it to meet up to modern demands.

Our aim with the design was to reflect the historic feel of the buildings whilst providing a light and attractive space that provided the necessary functions for the residents. The project involved improving waste management services, providing onsite parking, improving the cycle parking, providing new seating areas with BBQ and new play equipment for children. Client: HSB Gambrinus

Senaste inläggen

Nyhetsarkiv

Länkar

Etikettmoln

-